032/443-231

AESC d.o.o. Zenica

Ovo je naša priča


Ko smo mi?

Računovodstvena agencija AESC d.o.o. Zenica egzistira pod ovim imenom od 2009. godine i pravni je nasljednik knjigovodstvenog obrta SEA. 

Naš osnivač Enisa Spahić, inače juniorski prvak ex-Yu u šahu, započela je vlastiti biznis 2002., kada je odlučila napustiti posao u zeničkoj Željezari.

Od samog početka poslovanja, naša odluka je bila da u fokus stavimo naše korisnike i da kroz stručan i profesionalan odnos gradimo neprekidne veze i budemo dio uspjeha naših korisnika.

Mi smo mala porodična firma koja se bavi računovodstvenim i knjigovodstvenim uslugama, te poreskim i finansijskim savjetovanjem. Nastojimo da svoje vrijednosti prenesemo i na naše poslovanje.

Prema svojim korisnicima se odnosimo kao prema članovima porodice. Volimo ih, pazimo, pomažemo dok rastu i napreduju, a najviše se radujemo novim biznisima, jer su ona generator novih ideja i napretka. 

To se vidi iz naše vizije i misije.

Šahovske figure

Vizija

Naša vizija je biti dio uspješnog poslovanja korisnika.Misija

Kontinuirano obezbijediti tačne, ažurne i potrebne podatke na bazi validne dokumentacije i stalno biti dio uspješnog poslovanja klijenta kroz savjetovanje iz oblasti računovodstva, finansija i poreza.

Naš tim


Amra Kljun

Amra Kljun

Direktor

Kenan Omerspahić

Kenan Omerspahić

Računovođa

Maida Ormanović

Maida Ormanović

Operator

Amel Spahić

Amel Spahić

Vlasnik

Želite biti uspješni?

Učiti o računovodstvu i finansijama?