Mi smo AESC

Ovo je naša priča o tome koliko volimo knjigovodstvo i računovodstvo.


Ko smo mi?

Računovodstvena agencija AESC d.o.o. Zenica egzistira pod ovim imenom od 2009. godine i pravni je nasljednik knjigovodstvenog obrta SEA. 

Naš osnivač Enisa Spahić, inače juniorski prvak ex-Yu u šahu, započela je vlastiti biznis 2002., kada je odlučila napustiti posao u zeničkoj Željezari.

Od samog početka poslovanja, naša odluka je bila da u fokus stavimo naše korisnike i da kroz stručan i profesionalan odnos gradimo neprekidne veze i budemo dio uspjeha naših korisnika.

Mi smo mala porodična firma koja se bavi računovodstvenim i knjigovodstvenim uslugama, te poreskim i finansijskim savjetovanjem. Nastojimo da svoje vrijednosti prenesemo i na naše poslovanje.

Prema svojim korisnicima se odnosimo kao prema članovima porodice. Volimo ih, pazimo, pomažemo dok rastu i napreduju, a najviše se radujemo novim biznisima, jer su ona generator novih ideja i napretka. 

To se vidi iz naše vizije i misije.

Šahovske figure

Vizija

Naša vizija je biti dio uspješnog poslovanja korisnika.


Misija

Kontinuirano obezbijediti tačne, ažurne i potrebne podatke na bazi validne dokumentacije i stalno biti dio uspješnog poslovanja klijenta kroz savjetovanje iz oblasti računovodstva, finansija i poreza.

Čime se bavimo?

Mi se prvenstveno bavimo računovodstvom i knjigovodstvom, te finansijskim i savjetovanjem u vezi poreza.

Također, pomažemo kod organizovanja administrativnih i kadrovskih poslova, a sve s ciljem optimiziranja procesa poslovanja.

Detaljniji pregled svih naših usluga pogledajte na ovom linku.

Kako nas možete kontaktirati?

Otvoreni smo za svaki vid komunikacije. Možete nas nazvati telefonom, poslati nam fax, pisati na e-mail, slati poruke na društvene mreže, mi jednostavno na sve stignemo odgovoriti.

Naš tim


Amra Kljun

Amra Kljun

Direktor

Kenan Omerspahić

Kenan Omerspahić

Računovođa

Maida Ormanović

Maida Ormanović

Operator

Amel Spahić

Amel Spahić

Vlasnik

Želite biti uspješni?

Učiti o računovodstvu i finansijama?